Cocobella Hair Accessories

Näyttävät hiuskorut ja asusteet

Onko valintasi tyylikäs samettinen headband solmun kera vai kimalteleva silmiä hivelevän kaunis kivikoristeinen hiuspanta?

Cocobella hiusasusteet

Cocobella mallistoon saapuu uusia hiusasusteita säännöllisesti vähintääkin yhtä nopealla tahdilla, kuin vaate- ja hiusmuodissa, pienehköissä Limited Edition-erissä. Tästä syystä, mikäli jokin tuote herättää ihastusta, tuotteiden shoppailua ei kannata odotuttaa, sillä voi olla, ettei juuri sitä mieleistä tuotetta ole hetken päästä enää saatavilla. Mutta ei syytä huoleen, uusia ihanuuksia ja herkkuja saapuu sitä mukaan kokoelmaan, joten varmasti löytyy sopiva, jokaiseen käyttötarkoitukseen, päivän tyyliin, arkeen tai juhlaan.

Vaihtuva mallisto, kauniita kauden uutuuksia

Vuonna 2019 lanseerattu Cocobella Hair Accessories on suomalaisen Frameda Oy:n oma tuotemerkki. Hiuskorut ja -asusteet valmistetaan laadukkaista materiaaleista ja korujen kauneus, yhdistettynä käyttömukavuuteen ovat tärkeimpiä kriteerejä kokoelmaa luodessa. Cocobellan valikoimasta löytyy kauden kauneimmat hiuskorut- ja asusteet. Inspiraatiota kokoelmaan on haettu kansainvälisestä muodista. Laaja valikoima hiuskoruja, pantoja, pinnejä ja klipsejä, vaihtelee ennakoiden hiusmaailmassa ja muotiviikoilla nähtäviä trendejä.