KMS


Hoito- ja muotoilutuotteet vaativiinkiin tarpeisiin

Vision Haircare


Ruotsalainen tuotesarja, joka on suunniteltu skandinaavisille hiuksille. Vegaaniset tuotteet, jotka on pakattu Ocean Waste Plastic -pakkauksiin.

Four Reasons


Original, No Nothing sekä Color Mask tuotteet

No Nothing


Four Reasonin hajusteeton tuotesarja.

Fudge


Supersuosittu Clean Blonde Violet Shampoo sekä Matte Hed hiusvaha

Super Million Hair


Hiustuuhenne ohentuneille hiuksille

Elumen


Erityisesti Elumen-värillä värjättyjen hiusten hoitoon säilyttämään väriloisto pidempään


Kosteutetut, kiiltävät ja helposti käsiteltävät hiukset.

L’anza

L’anza hiustenhoitotuotteet korjaavat ja kosteuttavat hiuksia tehokkaasti sekä ylläpitämään hiusten luonnollisilta pH-arvoa.  Tuotteet sisältävät uusiutuvia ja ympäristöystävällisiä aineosia, kuten eteerisiä öljyjä ja kasviuutteita.  Kotihoitotuotteet korjaavat ja vahvistavat kaikenkuntoisia hiuksia

Olaplex

Olaplexin patentoitu teknologia suojaa, ravitsee ja korjaa hiuksen vaurioita jokaisella käyttökerralla. Tämä ainutlaatuinen aisesosa uudistaa hiuksen rakennetta ja estää pysyviä vaurioita hiuksen kemiallisissa käsittelyissä.

Ainesosaa on vain Olaplex-tuotteissa.Painottomat, korkean suorituskyvyn tuotteet, jotka vahvistavat hiusta ja luovat pitkäkestoisen tyylin.

Kevin.Murphy

Tuotteet ovat suunniteltu painottomiksi, mutta silti äärimmäisen suorituskykyisiksi, tehokkaiksi ja pitkäkestoisiksi. Kauniit, vahvat  ja hoidetut hiukset tuotteilla, jotka lunastavat lupauksensa.

Kevin.Murphy tuotteet ovat sulfaatittomia ja parabeenittomia. Tuotteen pakkaukset valmistetaan 100% merestä kerätystä muovista.


Hiusta korjaava ja vahvistava kampaamotason tehohoito kotiin.

K18 Leave-in Molecular repair hair mask

K18Peptidi on patentoitu hiustenhoidon mullistava molekyyli, joka korjaa biomimeettisesti vaurioituneiden hiusten rakenteen, tehden hiuksista taas vahvat ja elinvoimaiset. 

Hiusten korjaava kotihoito vain 4 minuutin vaikutusajalla. Tulokset näkyvät heti, kiiltävät ja kauniit hiukset jo yhden käyttökerran jälkeen.

Tuotteiden avulla saat silminnähden terveemän näköiset hiukset ja kestävämmät kampaukset.

Living Proof

Patentoitu teknologia luo painottomia, ilmavia, käsinkosketeltavan pehmeitä ja likaa, kosteutta ja öljyä hylkiviä hiuksia. Tuotesarjalla on 20 patenttia ja yli 180 kansainvälistä palkintoa. 

Living Proof-sarjan tuotteet eivät sisällä sulfaattia, parabeenia tai hartsia.

Suosittu ikoninen hiustuotebrändi, jonka kaikki tuotteet sisältävät hoitavaa arganöljyä

Moroccanoil

Muotoiltavuutta ja hoitavuutta hiusksille. Moroccanoil tuotteet antavat hiuksille sileyttä, käsiteltävyyttä ja kiiltoa.  

Autamme mielellämme valitsemaan juuri sinun hiuksillesi sopivat tuotteet.

 Voit tilata tuotteita myös suoraan kotiin.


Hajusteettomat kotimaiset hiusten hoito- ja muotoilutuotteet

DS

Korkealuokkaiset kotimaiset DS hiustuotteet. Tuotteet ovat valinta hajusteyliherkille ihmiselle, ne myös ennaltaehkäisevät liiallista kemikaalikuormitusta. DS-sarjan kaikki hiustenhoitotuotteet ovat dermatologisesti testattu herkällä iholla.


Kotimaiset tuotteet hiuspohjan hoitoon ja erilaisiin hiuspohjan ongelmiin

System4

System 4 on luotettava Suomalainen tuoteperhe, jonka tuotteet ovat tarkoitettu hiuspohjan ongelmien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn sekä hiusten hyvinvointiin. Hyvinvoiva ja terve hiuspohja tukee hiusten kasvua ja kiiltoa. Yleisiä ongelmia ovat hilseily, kutina, yliherkkyys sekä hiuspohjan liiallinen talineritys eli rasvoittuminen.

Hoito- ja muotoilutuotteet vaativiinkiin tarpeisiin

KMS